Dětský pokoj pro školkové dítě

Dětský pokoj pro chlapečka s lesními samolepkami

Tenhle dětský pokoj podle nejnovějších trendů je určen pro chlapečka, kterému je rok a půl. Nicméně může mu vydržet opravdu dlouho.

Požadavky rodičů

Nabídka našeho eshopu

Vykukující medvídek

Zobrazit podrobnosti

Rodiče mají rádi čistý moderní, co se barevnosti týče, střídmý styl bez příliš mnoho otevřených prostor, které působí chaoz. Do o velikosti 343×431 cm, která je určena jako dětský pokoj si přáli pro chlapečka zakomponovat tvar domečku. Veškerý nábytek bude vyroben na míru.

Proč nábytek na míru v dětském pokoji pro takto malého chlapečka?

Lesní dětský pokoj pro chlapečka

Nabídka našeho eshopu

Samolepka hory

Zobrazit podrobnosti

Pokud je nábytek vymyšlen dobře, může sloužit opravdu dlouho. Ve stavu v jakém pokojík je teď bude klučinovi sloužit podstatě celý školkový věk. Jakmile nastoupí do školy, stačí upravit pouze stůl a to tak, že se horní deska, která tvoří stůl rozřízne na dvě části, jedna se zvedne do polohy, jaká bude třeba a ukotví se na bočnici, která může být vyšší, aby se dala výška stolu upravovat. Případně už se nastaví do klasické studentské výšky a dokoupí se výškově nastavitelná židle. V takovém stavu pokoj vydrží klidně i v pubertě. Pouze se obmění dekorace.

Černé samolepky tvoří kontrast

Černé samolepky medvídci  a hory

Nabídka našeho eshopu

Dětský metr strom s veverkou

Zobrazit podrobnosti

Krásný kontrast se dřevem a bílou barvou tvoří samolepky umístěné nad deskou na zdi, která je krásně tvarovaná. Stěnu vedle postele zdobí metr v motivu stromu. Možná si říkáte pro černé samolepky? To je barva max pro puberťáky. Věřte, že tomu tak není. Černá barva samolepek je více než žádoucí i pro malá miminka. U trošku větších dětí záleží na tom, v čem se cítí lépe. Je spousta dětí, která si lépe vyhraje – soustředí se na hru, právě v takovémto pokojíku. To je případ tohoto dětského pokoje pro malého chlapečka.

Použité samolepky:

Mrkněte i na další samolepky lesní zvířátka.

Samolepka dětský metr strom

Prostory na hračky

Ne v každé rodině mají děti celé hračkářství. To je i tento případ. Truhly, boxy a šuplíky vedle stolu, případně spodní část skříně to jsou místa, kde bude mít klučina uložené hračky.

Návrh: Dita Burianová – Interieronline.cz

One thought on “Dětský pokoj pro chlapečka s lesními samolepkami”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..