Dívčí pokoj se srdíčky

Dětský pokoj pro holčičku se srdíčky

Tenhle dětský pokoj pro holčičku se srdíčky jako samolepkami je speciální tím, že si rodiče přáli ponechat krásnou parketovou podlahu. Designérka Lucka Košatová volila nábytek a dekorace tak, aby podlaha vynikla. Podívejte se jak se jí to podařilo.

Nábytek Ikea

Rodiče si v dětském pokoji pro svou holčičku přáli vyvýšenou postel s prostorem na hraní v dolní části, velkou skříň se zrcadlem, stoleček a kuchyňku Ikea. To vše se do pokoje o rozměrech 3,60 x 4,15 m v pohodě vešlo. Malá majitelka má dokonce dvě možnosti jak vylézt na postel. Klasicky po žebříku nebo po skříňce Trofast.

Všimněte si, že kuchyňka je doplněna o regálky, které vznikly spojením několika krychlí Eket v různých barvách. Malá majitelka tak má dostatek místa pro nádobí a další příslušenství ke kuchyňce. Krom toho tyto regálky dodávají pokojíčku hravost.

Samolepky srdíčka

Nabídka našeho eshopu

Samolepky srdíčka

Zobrazit podrobnosti

Barevnost, útulnost a holčičí něžnost dodávají tomuto dětskému pokojíčku, krom různě barevných krychlí Eket a doplňků pod postelí, i srdíčka, která zdobí zeď. Lucka zvolila kombinaci, béžové, světle hnědé, jarní zelené a tmavě zelené.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..