Dětský pokoj pro akčního kluka v mátové

Dnes vám ukážu jeden dětský pokoj pro akčního kluka v mátové barvě, kterou si sám vymaloval. Proto musela zůstat. Nadšený byl nejen z žebřin, ale i samolepek piktogramů na boxech, které mu pomohou v pokoji vytvořit systém a udržet ho.

Tmavá mátově zelená, dřevo, bílá a černá

Jak jsem se už zmínila, mladý pán si před časem sám vymaloval, takže výmalba pokoje musela zůstat. Pokojík má rozměr 4,5m x 3m. Designérka z Ynterier.sk tedy vše ladila k této krásně zelené zdi a oblíbené upravené posteli Ikea Kura. Postel je doplněna o síť, díky které nemůže klučina udělat hups na zem.

Žebřiny pro každý dětský pokoj pro akčního kluka

Hned vedle visí na stěně žebřiny s houpacím talířem. To je věc, která nesmí chybět, když plánujete pokoj pro akčního kluka. Prostor pod žebřinami a pod postelí spojují žíněnky, které jsou též v mátové. Malý majitel je i vášnivý čtenář, takže nesmí chybět čtecí, odpočinkový koutek. Ten je právě pod postelí.

Celou tuhle část pokoje zdobí černé puntíky, které mu dodávají hravost.

Kallax a samolepky s piktogramy hraček a tabule

V pokojíku na první pohled zaujme velký Kallax z Ikey, kde jsou boxy označené piktogramy co v nich je. V reálu samozřejmě v pokojíku nebudou piktogramy, které patří na boxy pro batolata, alespoň do té doby než se k nastěhuje do pokojíku i mladší bráška :-). Z jedné strany Kallaxu je tabule ve tvaru domečku. To aby se kluci mohli vyřádit i kreativně.

Nabídka našeho eshopu

Tabule domeček

Zobrazit podrobnosti

Stůl a židle

Z druhé strany pak klasicky vysoký psací stůl s rostoucí židlí, která se stává pomalu standardem v dětských pokojících. Což je skvělé. Prvotní investice je sice věší, ale když vezmete, že taková židle vám vydrží od chvíle kdy si dítě samo sedne (využijete u jídelního stolu) až klidně do puberty, je to skvělá investice.

Vedle stolu se ještě vměstnaly poličky na knížky a další matrace s polštářky. V pokojíku tedy nechybí místečko, kam se klučina schová a ode dveří ho nikdo nevidí 🙂

Návrh: Ynterier.sk

Mrkněte na další pokojíky pro prvňáčky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..