Dětský pokoj pro batole se zvířátky

Moderní dětský pokoj pro batole se samolepkami lesních zvířátek

Moderní dětský pokoj pro batole s lesními zvířátky v podkroví. To byl základní požadavek rodičů téměř ročního Sebastiánka. Máte podobný požadavek? Inspirujte se tímto pokojíkem a zjistěte například jak umístit samolepky v batolecím pokoji tak, aby to vypadalo nejen hezky, ale dávalo to smysl.

Tento podkrovní dětský pokoj ladí se zbytkem interiéru

Nabídka našeho eshopu

Samolepka na zeď ležící liška

Zobrazit podrobnosti

Jedná se o krásný, relativně veliký prostor (3 x 5 m). Při rozhovoru s rodiči designérka Lucie Košatová zjistila, že rodiče touží po tom aby byl dětský pokoj účelně zařízen, ladil se zbytkem interiéru a objevila se v něm lesní zvířátka. Základní kombinace barev byla jasná. Šedá, bílá a dřevo. Lehce limitující byla šikmina a výklenek, jak už to tak bývá v podkrovních pokojících. Každopádně Lucka si s ní poradila.

Malá postýlka i veliká postel, boxy se samolepkami piktogramů hraček

Nabídka našeho eshopu

Samolepky piktogramy hraček pro batolata

Zobrazit podrobnosti

Do výklenku se vlezla veliká skříň s částečně otevřenými policemi. Spinkat bude Sebík ještě v malé postýlce. Nicméně v pokojíčku už má připravenou i velikou postel. Pro batole o moc víc nábytku nepotřebujete, pokud nerazíte názor, čím víc hraček tím lépe :-D. Ukládání hraček Lucka vyřešila nízkými komodami se šuplíky a boxy. Na ně pak umístila piktogramy hraček, aby Sebastiánek, rodiče i návštěvy věděli, kde co najdou.

Šedá barva zdí a bílé samolepky lesních zvířátek

Nabídka našeho eshopu

Samolepka na zeď jelen

Zobrazit podrobnosti

Rodiče si přáli dětský pokoj pro batole s lesními zvířátky a maximálně dvě stěny šedé. Lucie plní při navrhování přání majitelů, takže jim vyhověla. Vzhledem k tomu, že zdi ne budou bílé, zavrhla plnobarevné tištěné samolepky a použila naše jednobarevné v kontrastní bílé barvě. Našla pro ně velmi dobré místo a to při zemi. Sebík na ně tedy krásně uvidí. S tímto souvisí jedna věc, kterou bych tu chtěla zmínit. Když zařizujete dětský pokoj, zejména pro opravdu malé děti, je dobré se v pokoji posadit a koukat na místnost z perspektivy dítěte. Zjistíte tak, že samolepky nad komodou jsou sice krásné, ale dítě v batolecím věku je neuvidí.

Nabídka našeho eshopu

Samolepka na zeď jelen

Zobrazit podrobnosti

Jednu stěnu zdobí i atypicky rozmístěné puntíky. Rodiče si také přáli metr. Ani ten nechybí. Až Sebastiánek trošičku povyroste jistě rád využije tabuli na křídy ve tvaru domečku, která děla v pokojíčku zajímavý kontrastní detail.

Vejdou se do pokojíku dvě děti?

Na to se rodiče též Lucky ptali. Samozřejmě záleží na tom kolik budou mít hraček a oblečení. Nicméně Lucka rodičům ukázala jak by mohl pokojík v této situaci vypadat.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..