Dětský koutek s lesními zvířátky

Dětský koutek v obýváku s lesními zvířátky

Dětský koutek v obýváku, nejen s lesními zvířátky, je řešení tam, kde není prostor na samostatný dětský pokoj nebo prostě chcete mít děti stále na očích.  Tenhle holčičce, která má ráda lesní zvířátka. Vzhledem k tomu, že již brzy nastoupí do školy, chtěli rodiče vidět variantu s malým stolečkem i s psacím stolem pro školačku. Opět v režii Lucie Košatové.

Stěny a podlaha zůstávají

Při stavbě domu vznikl v obýváku krásný kout, který je přesně stvořený pro dětské království. Z obýváku nevznikne dětský pokoj a zároveň jsou všichni v kontaktu. Rodiče si přáli zachovat podlahu a zdi. Lucie tak měla za úkol vymyslet rozestavění nábytku a dekorace zdi tak, aby korespondovaly se zbytkem místnosti. Celý prostor je vybaven Ikea nábytkem. Lucka šikovně propojila Kallax, který tvoří lavici a částečně odděluje obývák se skříňkami Smalad. Z Ikea jsou i stolky.

Samolepky lesních zvířátek v koutku v obýváku

Holčička si přála samolepky lesních zvířátek. Volba padla na naší sadu les v oříškové barvě. Ve variantě s malým stolkem je pak nepřehlédnutelná samolepka metr s veverkou. Tmavá zeď jim dodává výrazně světlejší oranžový nádech. Jejich jednoduchý design neudělá z obýváku dětský pokoj, ale zároveň ukáže, že zde žijí i děti.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..