Dívčí pokoj s motýlky a duhou

Ve zrekonstruovaném podkroví vznikl krásný romantický a útulný pokojík pro dvě malé holčičky. Princezny si přály samolepky motýlků a velkou duhu. Přání samozřejmě splněno :-).

Starší dům v rekonstrukci

Nabídka našeho eshopu

Samolepky motýlci

Zobrazit podrobnosti

Rodiče dvou malých holčiček, Rozárky (5 let), Markétky (3 roky) rekonstruují starší domek. V podkrovní místnosti (6,83 x 3,38 m) se rozhodli zařídit pokoj právě pro holčičky. Na pomoc přizvali Lucku Košatovou.

Dubová podlaha, růžové zdi s samolepkami motýlků, duhou, pampeliškami a bordurou

Nabídka našeho eshopu

Bordura obloučky

Zobrazit podrobnosti

Základem tohodle dívčího pokoje je krásná podlaha v dekoru dub. Zdi jsou vymalované jen do půlky. Krásně tak vynikne zajímavý tvar místnosti. Rodiče spolu s holkami vybrali růžový odstín B6.07.74 od dulux. Malbu Lucka doplnila naši bordurou s obloučkama v hnědé barvě a dodala tak pokojíku útulnost. Na jedné straně pak „poletují“ naše samolepky motýlků, druhou zdobí duha. Tyto dva motivy si přály holčičky, takže nesmí chybět :-). Další stěnu zdobí obrázky a tapeta s pampeliškami. Je to hodně motivů, ale celkově to spolu krásně ladí a dodává to pokojíku hravost útulnost a romantičnost.

Od nás tedy:

  • PIKTOGRAMY na boxy na hračky – BATOLATA, HOLKY, barva bílá, velikost L
  • SAMOLEPKY MOTÝLCI – barva pastelová růžová a hnědá, 1 set od každé barvy
  • BORDURA OBLOUČKY – bordura, barva hnědá, 14 sad – 28 kusů

Nábytek v tomto dívčím pokojíčku s motýlky?

Nabídka našeho eshopu

Piktogramy na boxy na hračky pro holky

Zobrazit podrobnosti

Šatní skříň v tomto pokojíku nenajdete. Je umístěna jinde. Holky tak mají více prostoru na hraní :-). Spací část Lucka umístila do zadní části pokoje. Na zdech u postýlek poletují motýlci a kvetou pampelišky. Pod okny najdete klasicky stůl pro obě holčičky a rostoucí židličky. Na hračky holky dostaly sestavu skříněk PLATSA s dvěma komodami a lavicí uprostřed. V lavici jsou pak boxy označené piktogramy aby holky hned věděly, kde co mají. Nad touto lavicí je holkami vytoužená velká duha.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Koukněte i na další dívčí pokojíčky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..