Mořský pokojík s delfínkem v roubence

Dnes vám představím krásný útulný mořský pokojík s delfínkem a velrybou v moderní roubence. Je určen pro dvouletého klučinu. 

Neschovat roubené zdi nábytkem

Nabídka našeho eshopu

Dřevěné piktogramy

Zobrazit podrobnosti

Zásadním a opravdu skvělým požadavkem na designérku Lucku Košatovou bylo, aby neschovala krásné roubené zdi nábytkem. To se jí podařilo. Dřevo nádherně vynikne společně s výmalbou v odstínu Dulux Q5.10.76. Pokojík 3,8 x 4 m obsahuje vše co takový dvouletý klučina potřebuje. Navíc má velkým francouzským oknem výhled do zahrady.

Kombinace stávajícího a nového nábytku doplněného o piktogramy hraček

Nabídka našeho eshopu

Plakát velryba

Zobrazit podrobnosti

Rodiče si přáli využít stávající nábytek (postel, Kallax, rostoucí židle) a doplnit ho o novou skříň Ikea Plasta. Skříň je opatřena dřevěnými trámky aby lépe zapadla do prostoru. Nechybí ani stůl a koutek na sezení. Úložné prostory jsou, už klasicky, řešené systémem Kallax s úložnými boxy. Aby Vojta věděl, kde co má, má všechny boxy označené dřevěnými piktogramy hraček.

Samolepka delfína a obrázek velryby

Nabídka našeho eshopu

Samolepka delfín

Zobrazit podrobnosti

Rodiče si přáli téma moře. Aby v pokoji vynikla krásná stěna a pokojík nebyl přehlcen dekoracemi, zvolila Lucka jen několik málo věcí. Nad postel velkou samolepku delfínka ve světle modré barvě a k tomu na poličku obrázek velryby. Mořskou atmosféru pak dokreslují polštářky, které takhle spolu připomínají mořské „potvůrky“.

Od nás tedy:

      návrh: Lucie Košatová – Interier od Luci

      Napsat komentář

      Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

      Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..