Dětský pokoj pro aktivního školkáčka

Dětský pokoj pro akční holčičku

Nakoukněte do dětského pokojíčku pro akční tříletou holčičku. Na první pohled jistě zaujme zejména postel se zašívárnou v patře. Je to i malá výtvarnice, takže nechybí tabule na křídy.

Požadavky

Rodiče chtějí pro holčičku dětský pokoj, kde bude moci vybít svoji energii, bude tam mít úložný prostor na hračky a výtvarné potřeby a rostoucí stůl. Eliška je slečna, takže se i ráda parádí. Nesmí tedy chybět skříň, ve které bude oblečení pro ní dostupné. Nesmí chybět Kuchyňka a domeček pro panenky. Dělané na míru.

Béžová, bílá, dřevo a zelená v pokoji pro holčičku

V dnešní době tak oblíbenou barevnou kombinaci dřeva a bílé tady doplňuje zelená. Pestrost pokojíčku dodávají doplňky jako oranžové úchyty na lezecké stěně a další doplňky.

Postel a stůl na míru do dětského pokoje pro holčičku

Celému dětskému pokoji dominuje postel, která je doplněna o horní patro – zašívárnu. Na toto patro se obyvatelka dostane po schůdkách nebo z druhé strany po lezecké stěně. Rozměrově je navržena na matraci 90 x 200 cm.

Tradičně k oknu umístila designérka Lucie Košatová stůl s krásnou vysokou policí. Též navržený na míru. Důvodem proč je na míru je topení. Chválím volbu rostoucí židle o Wood partner. Topení dělalo problémy nejen u stolu. Jedná se o bytovku, takže musí někudy vést i stoupačky. Na druhé straně pokoje najdeme pak skříň a komodu Ikea. Vedle ní nesmí chybět kuchyňka. Domeček Lucie postavila před okno. Jo a u dveří visí žebřiny od Funky monkey.

Křídová tabule domeček

Nabídka našeho eshopu

Tabule domeček

Zobrazit podrobnosti

Příjemný kontrast dodá pokojíku domeček z křídové tabulové folie z naší nabídky na kterém bude moci Eliška popustit uzdu své fantazii. Jen maminka bude muset vybrat opravdu bezprašné křídy kvůli koberci.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..