Dětský pokoj dinosauři

Dětský pokoj s dinosaury

Zvu Vás do prostorného dětského pokoje pro malého školáka, který má rád dinosaury. Designérka Lucie Košatová zvolila pro téma dinosauři ne úplně typickou barvu.

Požadavky

Nabídka našeho eshopu

Samolepka dinosaurus T-REX

Zobrazit podrobnosti

Pokojík je pro jedno dítě dostatečně veliký 4,43 x 3,13 m + výklenek u vchodu 1,00 x 1,15 m. A má obrovské okno. Nebyl tedy problém umístit vše co takový školák potřebuje. Postel, skříň stůl, válecí místo, knihovnu a místo na hračky. Požadavek byl, aby pokojík vydržel až do puberty. Majitel pokojíku si přál dinosaury a hory.

Samolepky hory a dinosauři – jasná volba

Nabídka našeho eshopu

Samolepky stromečky

Zobrazit podrobnosti

Na tomhle dětském pokoji s dinosaury je vidět, že naše samolepky nejsou jen pro miminka, batolata či školkové děti. I těm starším se můžou líbit :-). V tomhle pokojíku najdete:

Dřevo, mentolová a bílá, béžová, šedá a opět Ikea

Pohled od sezení.

Nabídka našeho eshopu

Samolepka hory s lesem

Zobrazit podrobnosti

Kombinace mentolové, bílé, šedé a béžové dá krásně vyniknout podlaze v dekoru dřeva. Když vejdeme do pokojíku budeme procházet lesíkem ze kterého vystupují hory. Na něj navazuje komoda Kallax. Na něm se ukrývá Diplodocus. Aby měl malý majitel přehled v hračkách může si jednotlivé boxy označit piktogramy, které mu řeknou co v nich má.

Na první pohled jistě zaujme opravdu obrovské okno, před který Lucie umístila stůl. hned vedle něj v rohu je knihovna a posezení. Nad ním hory. V protějším rohu jednoduchá postel Malm, kterou hlídá T – Rex. Zeď za delší stranou postele krásně zdobí další, tentokrát zasněžené bílé hory a poličky, kde se jistě budou krásně vyjímat další dinosauři. :-). Nechybí samozřejmě skříň.

Varianty dětského pokoje s dinosaury s vyvýšenou postelí

Varianta s knihovnou.
Varianta pokoje se stolem pod postelí.

Rodiče si přáli ještě varianty s vyvýšenou multifunkční postelí. Mě osobně se více líbí ta s knihovnou. Otázkou je, zda nebude mladý pán v pubertě protestovat, že musí lézt nahoru. Výhodou je možnost dalšího prostoru – zašívárny, nebo umístění stolu přímo pod postelí.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..