Dětský pokoj pro malého sportovce

Žlutý dětský pokoj s lezeckou stěnou

Pojďte nakouknout do dětského pokojíku s lezeckou stěnou pro malého sportovce – divocha, kde nechybí patrová domečková postel, hromada na míru dělaného úložného prostoru, stůl s rostoucí židlí. Vše v režii slovenského studia Ynterier.

Moderní kombinace dřeva, bílé žluté a černé s lezeckou stěnou

Celý pokojík je laděn do moderní kombinace bílé a dřeva. Doplněné o žlutou a černou na doplňcích a textilu. Celý pokoj osvětluje veliké francouzské okno.

Nabídka našeho eshopu

samolepky trojúhelníky

Zobrazit podrobnosti

Klučinovi se jistě rozzářila očka, když viděl luxusní domečkovou postel, která dominuje celému prostoru a lezeckou stěnu, kterou si moc přál mít v dětském pokoji. Do horní části, na lůžko 90 x 200 cm, se dostane po schůdkách s úložným prostorem. Po té co se klučinovi omrzí dělat opičáka na lezecké stěně si může lebedit na luxusních 120 x 200 cm v zašívárně ve spodním patře postele. Když bude třeba, může tu přespat maminka, tatínek nebo návštěva.

Hned vedle postele je velký otevřený regál se stříškou a stůl. Ten je doplněn dřevěnou deskou s poličkami umístěnou na stěně. U stolu bude mlaďoch sedět na dřevěné rostoucí židli. Každopádně zrovna tenhle klučina u stolu zatím moc neposedí. Rodiče ho většinou najdou na lezecké stěně nebo žebřinách :-D.

Velká skříň na oblečení i hračky označená piktogramy

Nabídka našeho eshopu

Piktogramy na boxy – hračky pro kluky

Zobrazit podrobnosti

Hned vedle žebřin designérka ze studia Ynterier.sk vytvořila krásnou velkou skříň, kde je schované jak oblečení tak i hračky a sezónní věci. Dřevěné boxy s hračkami jsou označené piktogramy z naší nabídky. Klučina tak bude přesně vědět kde co má a kam co má uklidit, když si přestane hrát.

Celý pokojík ještě zdobí černé trojúhelníky. Tyhle konkrétní mají 5 x 5 cm.

Použité produkty:

Návrh: Ynterier.sk

Mrkněte na další pokojíky pro prvňáčky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..