Dětský pokoj pro batole a předškolákaa

Dětský pokoj s auty pro malé kluky

Dneska Vám ukážu dětský pokoj s auty pro malé kluky. V ten se brzy promění ložnice rodičů v barevný dětský pokoj pro dva malé kluky, pod taktovkou Lucie Košatové. Mrkněte jak si Lucka poradila s nevelkou místností, kde musí zůstat vestavěná skříň.

Požadavky

Nabídka našeho eshopu

Bordura silnice

Zobrazit podrobnosti

Rodiče pro Eliáška a Kristiánka chtějí zachovat vestavěnou skříň, šedé postele o rozměrech 90x200cm , ostatní nábytek bílý. Doplňkové barvy tlumenější modrá a zelená. čtecí koutek a samozřejmě úložné prostory na hračky a knížky.

Kluci jsou sice ještě oba malí (dva roky a 4 měsíce), nicméně rodiče zde chtěli navrhnout dětský pokoj s auty již pro dvě školkové děti. Místnost 4,20 x 3,65 m se zdá dostatečně veliká, nicméně Lucka, jak píše, měla trable s vestavěnou skříní a topením, které je pod oknem a vedou z něj po stěně trubky.

Kallax a Trofast z IKEA, jak jinak 😀

Nabídka našeho eshopu

Samolepky piktogramy na boxy hračky

Zobrazit podrobnosti

Na hračky už rodina má doma bílý Kallax 4×2. Lucie jej tedy využila i v novém dětském pokoji. Aby ušetřila místo, postavila ho na výšku hned vedle jedné z postelí. Z dalších dvou Kallaxů 1x 4 vytvořila další úložný prostor a sezení, ke kterému umístila poličky na knihy.

Na fotkách jste si jistě všimli světle modrých piktogramů, které klukům ukáží co v dané krabici TJENA z Ikea je. Tyhle piktogramy můžete najít u nás na eshopu. Použitá je sada Pro batole a pro kluky ve velikosti L a pastelově modré barvě.

Použité samolepky:

Postele podél delších stěn, které zdobí silnice s auty

Nabídka našeho eshopu

Samolepka nákladní auto

Zobrazit podrobnosti

Asi jediné místo, kam lze umístit v této místnosti postele je podél delších stěn, které zdobí silnice s autíčky naší výroby. Lucka použila cca 6 metrů silnic, včetně silnice nad Kallaxem. Autíčka jsou velikosti s v jarní zelené a azurově modré. Tyhle dvě barvy krásně pokojík rozzářily. Doplňují je pak ještě odstíny zelené na závěsech a povlečení.

Jediné co bych zvážila v návrhu změnit je délka polic na knížky tak, aby si na Kallax pohodlně sedl i dospělý člověk a police ho netlačily do zad – police nechat jen nad menší částí Kallaxu.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

2 thoughts on “Dětský pokoj s auty pro malé kluky”

  1. Dobrý den, ráda bych věděla na kolik cca takový pokojíček pro batole a předškoláka vyjde. Moc děkuji

    1. Bohužel cenu Vám přesně neřeknu, protože ceny nábytku se mění. Co se týče samolepek, hodně záleží na tom, kolik autíček vyberete. Cena samolepek v návrhu, včetně piktogramů je cca 3000Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..