Dětský pokoj Safari

Safari dětský pokoj pro holčičku

Zvu vás do místnosti, kde je safari dětský pokoj tříleté holčičky. Ano, je to pokoj pro holčičku a není růžový :-). Téma safari byl jeden z požadavků, který měli rodiče na designérku Lucii Košatovou, která tento pokojík vytvářela. Dalším požadavkem byl nábytek v kombinaci bílé a dřeva. Celý pokoj zařídit tak, aby mohl být využíván více méně ve stávající podobě i ve školních letech. Mrkněte, jak se to Lucii podařilo.

Pro jedno dítě více než dostačující velikost pokojíku

Pokoj má 4,22 x 3,17 m. Barunka tak má spoustu prostoru pro hraní, ale i dostatek úložných prostor. Podlaha je krásná, nebylo tedy třeba ji měnit. Nábytek Lucie volila s ohledem na požadavky rodičů tak aby bylo možné jej využívat i později ve školních letech. Jedná se o sestavu nábytku Ikea Smastad.

Nabídka našeho eshopu

Samolepka na zeď žirafa

Zobrazit podrobnosti

Stůl (též Ikea – kombinace desky LAGKAPTEN a noh OLOV) je již ve výšce pro školní dítě. Ničemu to ale nevadí, protože Barunka dostane rostoucí židli Wood Partner Sandy, která ji umožní pohodlné sezení i u takto vysokého stolu už teď. Vedle stolu navazují dvě skříňky Smastad, televize na zdi. Stěnu pak ukončuje, pro každou malou i velkou parádnici nezbytný, kosmetický koutek. Zde tvořený policemi Lack, velkým zrcadlem z Ikea a židličkou z Pepco. Vedle něj se ještě našlo místo na věšák, který krásně doplňují listy, které Lucie vytvořila ze samolepek kapek.

Samolepky safari s netypicky tvořeným stromem

Lucie, společně s rodiči, vybrala postel SLAKT, která splňuje požadavek jednolůžka s přistýlkou. Na zdi u ní pak umístila samolepky v požadovaném safari stylu z naší nabídky. Aby na stěně nebyla pouze zvířátka, vytvořila k nim Lucie krásné palmy. Použila na ně kapky a pásky.

Seznam použitých produktů na téma safari v tomto dětském pokoji.

  • samolepka žirafa – s, světle hnědá
  • samolepka lev – s, světle hnědá
  • samolepka zebra – s, šedá
  • samolepka slon – s, šedá
  • samolepka listy – kapky – L tmavě zelená, světle hnědá, béžová
  • samolepící pásky – kmen stromu – m, tmavě hnědá, nastříhané na délku 4cm (lze vyrobit přímo takovýto kmen, bez nutnosti stříhat pásky, stačí napsat poznámku k objednávce)
  • polštářek slonice s mládětem

Nabídka našeho eshopu

Samolepka na zeď žirafa

Zobrazit podrobnosti

Dle mě Lucie pro Barunku vytvořila krásný, přírodní pokojík, s dostatečným množstvím úložných prostor a podařilo se jí splnit veškeré požadavky, které na pokojík měli rodiče. Jediné co bych možná ještě nechala zabalené a vytáhla až později je kosmetický koutek, tam bych nyní raději viděla krásný velký dřevěný domeček pro panenky, zázemí pro zvířátka, kuchyňku…. Podle toho co holčička preferuje.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..