samolepky na zeď auta

Úzký pokoj pro chlapečka se zašívárnou a auty

Tenhle úzký dětský pokoj pro chlapečka je atypický. Má „nudlovitý tvar“ a vysoké stropy. Jak si s tím poradila designérka Dita Burianová se dočtete dále.

Zašívárna u stropu

Nabídka našeho eshopu

Samolepící bordura silnice

Zobrazit podrobnosti

Pokojíček je atypický svými rozměry – šířka 175 cm, u dveří 208 cm, délka pokoje 518 cm, výška stropu 315 cm. Právě vysoké stropy Ditě umožnily vytvořit luxusní horní patro. Maminka si přála do tohoto prostoru umístit zašívárnu, kde se může klučina schovat a dělat věci, které dospěláci nesmí vidět :-). Dole má pak krásnou postel. Aby stěny nebyly tak nudně bílé, zdobí je naše samolepky silnice s autíčky.

Úzký dětský pokoj s vysokými
Pohled od okna

Pokoj poroste s obyvatelem

Celý tenhle úzký dětský pokoj pro chlapečka je navržen tak, aby posloužil i ve školních letech. Stačí pouze vyměnit židličku a zvednout desku stolu. Jiné zásahy nebudou třeba. Postel a patro bude vyrobeno na zakázku, jinak se jedná o nábytek z Ikea.

Úzký dětský pokoj
Pohled od zašívárny

Samolepky autíček a silnice

Nabídka našeho eshopu

Samolepka kamion s návěsem

Zobrazit podrobnosti

Celý pokoj zdobí naše samolepky autíček a silnice. Krásný detail tvoří samolepka kamionu, která má místo návěsu ze samolepky poličku s knihami. . Pro malé děti je tohle řešení knihovničky ideální. Zabere to sice trochu více místa na zdi, za to ale má dítě krásný přehled o knížkách, které v knihovně má. Kamion je zde ve velikosti s.

Návrh: Dita Burianová – interieronline.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..