Dětská herna se skluzavkou

Herna na téma les pro dvě malé holčičky

Tahle herna na téma les vznikla na 16ti metrech čtverečných. Pro čtyřletou holčičku a její ještě se batolící sestřičku ji vytvořila Dita Burianová. A není růžová :-).

Požadavky rodičů

Pohled na celou dětskou hernu od dveří

Žebřiny se skluzavkou, místo na výtvarničení, hraní na zemi, kuchyňku a domeček pro panenky. To jsou zásadní požadavky rodičů. Ditě tedy nechali podstatě volnou ruku.

Holčičky nemusí mít růžovou

Pohled od okna

Mně osobně vstávají vlasy hrůzou na hlavě, když vidím křiklavě růžový pokojík plný růžových hraček. Podobně to nejspíš vnímají i rodiče dvou malých holčiček, které budou obývat tento pokojík. Bílý nábytek, dřevo a odstíny šedé a zelené na samolepkách stromečků působí společně s barevnými hračkami působí velmi útulným dojmem.

Hračky roztříděné a schované v šuplících

Nabídka našeho eshopu

Samolepky stromy v zamlženém lese

Zobrazit podrobnosti

V této herně, ikdyž je zařízený nábytem z Ikea, budete těžko hledat Kallax a Trofast. Dita už po několikáté v pokojíku použila systém šuplíků překrytých deskou, která tvoří i stůl. Holčičky tak mají spoustu prostoru jak na výtvarné činnosti (zatím jen ta starší), tak na umístění nejoblíbenějších hraček. Na zdi u okna nechybí knihovnička.

Samolepky stromečků do každé herny na téma les

Nabídka našeho eshopu

Dětský samolepící metr strom s veverkou

Zobrazit podrobnosti

Na zeď nad stolem a pod žebřiny Dita, společně s rodiči, vybrala sadu samolepek stromečků Zamlžený les. Velké stromečky, které zabírají většinu zdi, pokojíku dodaly útulnost a hravost. Vedle žebřin jste určitě nepřehlédly dva veliké černé stromy na kterých jsou metry. Holky a jejich rodiče tak mohou sledovat jak slečny rostou. Do takovéto herny na lesní téma by se jistě šikly i další samolepky lesní zvířátka.

Holčičky v herně trénují fyzickou kondici, rovnováhu

Podle rodičů nesmí v pokojíku chybět sportovní prvek – žebřiny s klouzačkou. Holčičiky tak mohou během hry trénovat svoji fyzickou kondici a motoriku, nejen ve chvílích, kdy je venku ošklivo, že by ani psa nevyhnal. Perfetní různě kombinovatelný systém průlezek a stěn má česká značka Antonie Emma.

Dětský pokoj les
Pohled ze skluzavky

Více od Dity, nejen dětské pokojíčky, můžete vidět na jejím webu www.interieronline.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..