Dětský pokoj lesní zvířátka

Dětský pokoj s lesními zvířátky pro dvouleťáka

Prostorný dětský pokoj s lesními zvířátky v pronajatém bytě v činžovním domě s tak trošku zakamuflovaným nábytkem Ikea. Jeho majitelem je dvouletý chlapec. Tam vás dneska zvu.

Prostorný pokoj s vyššími stropy

Pohled od postýlky

Nabídka našeho eshopu

Samolepka na zeď vykukující medvídek

Zobrazit podrobnosti

Rodiče dali svému synkovi možnost využívat prostorný pokoj téměř 3,5 x 5,5m s třímetrovými stropy a krásnou podlahou v dekoru egger dub, který je použit i na nábytku. Spolu s Ditou Burianovou z www.interieronline.cz. Zde vykouzlili opravdu krásný funkční pokojík.

Pronajatý byt = univerzální nábytek

Vzhledem k tomu, že se jedná o pronajatý byt, chtěli rodiče od nábytku hlavně univerzálnost aby jej mohli využít případně i v jiném bydlením. Ano, i toto je nábytek z Ikey doplněný o desky v dekoru dřeva. Bílá barva je ideální pro kombinace s barevnými doplňky a dalším nábytkem, který přibude. Například stůl.

Ikea SMÅSTAD a Kura

Upravená postel kura a samolepící dětský metr strom s veverkou

Nabídka našeho eshopu

Samolepící dětský metr strom s veverkou

Zobrazit podrobnosti

Většina nábytku v pokoji je z Ikea. Jedná se o systém SMÅSTAD, který skýtá nesčetně možností kombinací různých skříněk. dvířek a uchytek. Pro dvouleté dítě zde Dita zvolila kombinaci truhel a skříně. Do které se vejde spousta hraček a oblečení. Vše je obloženo deskami v dekoru dub edger. Pod okny sestava volně přechází v stolní desku.Vznikl tak krásný jednolitý prostor pro tvoření a hraní u stolu. Klučina bude spát na posteli Kura, kterou tatínek pomocí střechy upravil do tvaru domečku.

Velké samolepky s lesním motivem – méně je někdy více

Pohled od okna

Nabídka našeho eshopu

Samolepka vykukující jelen

Zobrazit podrobnosti

Na první pohled upoutají velké samolepky, které pocházejí z naší dílny. Rodiče po domluvě s designérkou zvolili neutrální kombinaci černé a přírodních odstínů hnědé. Na fotkách je velmi dobře vidět co s prostorem udělají velké samolepky, které na první pohled upoutají pozornost, dodají pokojíku hravost, na rozdíl od barevného chaosu z po zdi poházených drobných nálepek.

Použité samolepky

Mrkněte i na jiné samolepky lesní zvířátka.

Nabídka našeho eshopu

Samolepky stromečky

Zobrazit podrobnosti

Někomu se to může zdát na dětský pokoj málo barevné, ale představte si co se stane až klučina z boxů vytáhne barevné hračky :-). Navíc nikde není řečeno, že třeba nepřibudou místo béžovo, šedo černých polštářků barevné. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..