Dětský pokoj v námořnickém stylu

Námořnická ložnice pro dva čtyřkleté kluky

Dnes Vám ukážu jednu opravdu parádní námořnickou ložnici dvou předškoláčků. Na návštěvu k Deniskovi Danečkovi vás zvu už po druhé.

Kluci mají krásný barevný pokojík

Barevný dětský pokojík

Před časem Jsem Vám ukázala tenhle krásný barevný pokojíček dvou kluků, kteří se nyní už pomalinku budou chystat do školy. Dnes se mrkneme do jejich ložnice.

Proč oddělenou ložnici a hernu?

Máte dvě nebo více dětí podobného věku? Pokud máte možnost, nechte děti co nejdéle spolu. To znamená společnou ložnici a společnou hernu ideálně v blízkosti kuchyně a obýváku, aby byly děti pod dohledem a nebyl „čurbes“ po celém bytě :-). Má to jednu nespornou výhodu. Děti si na sebe lépe zvyknou, naučí se spolu vycházet a společně si hrát. Časem, až odrostou, řeknou si vám, že chtějí každý vlastní pokoj.

Řešení u Davídka a Deniska

Jak je vidět na fotce výše, herna je zařízena ještě v ryze dětském stylu. Rodiče mají představu, že jim herna a ložnice takto vydrží do zhruba 8mi let. Po té příjde na řadu velké stěhování a kluci budou mít každý svůj pokoj. Pokud budou chtít.

Nabídka našeho eshopu

Samolepky lodě

Zobrazit podrobnosti

Rodiče do ložnice zvolili bílou jako základní barvu nábytku, který je vyroben na míru. Kluci určitě velmi uvítali krásné vyvýšené postele se spoustou uložných prostor na jejich pirátské poklady. Nejen okrasnu funkci plní velká síť plná nezbytností, které patří do dětského pokoje každého správného piráta či námořníka. U obou postelí je šikmý řebřík, takže kluci do nich večer pohodlně hupsnou.

Postele zdobí naše samolepky na téma moře

Když maminka přemýšlela nad výzdobou této krásné ložnice, vrátila se na naše stránky a spolu s kluky vybrali sadu lodí a kotvy v pastelově modré barvě. Piráty jsem jim přibalila jako dárek :-). Maminka nebo tatínek se uvelebí s pohádkovou knížkou v krásném velkém křesle.

Takhle to vypadá nahoře:

Kluci se učí samostatnosti – piktogramy oblečení

Nabídka našeho eshopu

Samolepky piktogramy oblečení

Zobrazit podrobnosti

Při pohledu z křesla uvidíte krásnou velikou skříň s velkým zrcadlem, která skrývá oblečení obou kluků. V orientaci ve skříni klukům velmi pomáhají samolepky s piktogramy oblečení, které jsou též v pastelově modré barvě. Na našem eshopu je najdete ve čtyřech různých variantách (piktogramy oblečení pro kluky, holčičky, mamky a taťky). Ano i dospěláci si občas neví rady kde co ve skříni mají. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..