Barevný dětský pokojík

Dětský pokoj s barevným nábytkem

Nedávno mi do zpráv na Instagramu přistálo několik fotek pokojíku s krásně barevným nábytkem a našimi samolepkami lesa a lesních zvířátek o který se s Vámi musím podělit.

Nadčasový pokojík jako vánoční dárek pro čtyřleté kluky

Nabídka našeho eshopu

Sada samolepek les

Zobrazit podrobnosti

Napsala mi maminka čtyřletých kluků. Se svojí rodinou bydlí v novém vlastním domě dle svých slov mají rádi jednoduchost. Nicméně pro kluky chtěli dětský pokoj s barevným nábytkem na míru. Což se jim ve spolupráci s firmou Indeco velmi povedlo.

Maminka hledala jednoduché a vkusné samolepky

Dětský pokoj modrá, šedá, dřevo

„Hernu jsem už od návrhu chtěla vyzdobit samolepkami na zeď, ale nic se mi nelíbilo až pak jsem našla dekorace na zedˇ od Pieris, jsou jednoduché, vkusné a zároveň i praktické (samolepky jsem využila i jako ochranu zdi, proti upatlaným malým ručičkám). Za mě ideální volba.“ Píše maminka. K výraznému nábytku zvolila decentní světle šedou, bílou a světle modrá jména. Celý pokojík tak působí jemněji a přitom hravě. Zvířátka i stromečky jsou všechny ve světle šedé barvě. Na fotce je tedy krásně vidět jak světle šedá působí na bílé a barevné stěně. mrkněte i na další samolepky lesní zvířátka.

Vypadá to jako postel ale není to postel.

Dětský pokoj - barevný nábytek

Nabídka našeho eshopu

Samolepka liška

Zobrazit podrobnosti

Když jsem viděla fotku téhle „postele“ ani mě nenapadlo, že to není postel, ale další luxusní prostor na hraní. Horní část opatřena sítí, která plní funkci bezpečnostní, aby Daneček s  Deniskem nesletěli dolů, a praktickou na přidělání výkresů.  Určitě velmi využívaná bude i schovka dole. Liška na schodišti jeve velikosti L.

Pokojík až do osmi let

Dětský pokoj - stůl pod oknem

Představa rodičů je taková, že by klukům měl pokojík vydržet až do prvních školních krůčků. I proto už mají připravené stoly.  Každý z kluků ho má označený svým jménem aby v tom byl řád. Dle slov maminky si Daneček s Deniskem i rodiče pokojík velmi užívají, pokud nejsou zrovna venku. „Dekorace od Pieris určitě rádi využijeme i do ložnice našich dvojčátek, která je v námořnickém stylu:O)“ Píše nakonec maminka. :-).

Já děkuji mamince za krásné fotky, které jsem vám mohla ukázat, a těším se na ložnici malých námořníků :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..