Dětský pokoj žlutá, šedá, černá

Nadčasový dětský pokoj ve žluté, šedé a černé

Nedávno jsem na Facebook hodila fotku ještě „teplých samolepek“, které ten den odcházely tam, kde budou dělat parádu v dětském pokojíku. Tak tady je ten pokojík.

Tenhle pokojík je dílem Lucie Rolko ze studia Visual identity. Majitelé mají rádi funkční a jednoduchý design. Nadchla je kombinace žluté, šedé a černé doplněné dřevěnou podlahou, stolkem se židlí a šestiúhelníkovými poličkami pod oknem. Spolu s designérkou vybrali na zeď samolepky z naší nabídky v černé barvě. 

Dětské samolepky na zeď les

Na fotce můžete vidět kousek domečku z tabulové folie na popis křídou, strom s metrem a veverkou, jelena a jezevce a trojúhelníky. Jméno bylo vytvořeno z písma dle výběru designérky. Na fotce je již na samolepkách přenášecí folie, proto působí zašedle :-).

 

Rodiče chtěli nadčasový nábytek na míru

Aby bylo v pokojíku, který má rozměry 410x340cm, dostatek místa na hraní navrhla Lucie zvýšenou postel se schůdky a úložným a odpočinkovým prostorem pod ní.

Dětský pokoj žlutá, šedá, černá
Aby bylo v pokojíku, který má rozměry 410x340cm, dostatek místa na hraní navrhla Lucie zvýšenou postel se schůdky. Pod ní nechybí úložný a odpočinkový prostor.
Dětský pokoj žlutá, šedá, černá
Jakmile Viktorka trošku povyroste, stane se z přebalovacího pultu komoda s lampičkou třeba na čtení, sundá se zadní zábrana a přibude síť, třeba na výkresy a lano na šplhání.
Dětský pokoj žlutá, šedá černá
A takto bude vypadat prostor, pokud se spodní postel přestěhuje jinam. V této variantě bude mít Viktorka nejlepší přístup k jednomu ze dvou domečků z tabulové folie.

 

Každá holčička potřebuje velikou skříň

Ta je umístěna na stěnu naproti posteli a je opravdu dosti veliká, takže jistě pojme všechny princeznovské šatičky a další serepetičky, kterých potřebuje každá malá parádnice velké množství.

Dětský pokoj žlutá, šedá, černá

Vedle skříně je originální police a na zdi stejné domečky jako na protější straně. Navíc na zdi vykukuje z lesa jelen. Na největším stromě je vyznačen metr. Viktorka si tak bude moci kontrolovat jak roste. Na jedné z větví si hoví veverka. Celou kompozici pak doplňují trojúhelníčky.

Koberec seženete například na dumdekorace.cz, stoleček s židličkou je z nabídky značky Plan toys.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..