Podkrovní dětský pokoj s atypickým půdorysem

Atypicky tvarovaný podkrovní dětský pokoj pro malého školáka

Pojďte se mrknout do atypického podkrovního pokojíku šestiletého klučiny, který se nachází v podkroví rodinného domu a má opravdu zajímavý půdorys.

Menší prostor a ještě neostré úhly.

S tím si zde musela Lucie Košatová, která interiér navrhovala hlavně poradit. Pokojík má rozměr cca 2.83 x 3.65 m. Už jako dítě jsem toužila mít v pokoji balkónové dveře. Tomuhle klučinovi se to splní. Díky nim a ještě jednomu oknu je pokojík krásně světlý.

Musí tam vměstnat vše, co potřebuje malý školák.

Klasická postel, skříň, úložné prostory na hračky – zde oblíbená série Ikea Trofast označené našimi rozlišovacími štítky, aby měl klučina přehled kde co má. Stejný systém je umístěn i u psacího stolu. Tam bych vytkla opravdu nevhodnou židli. Většinu nábytku (Ikea) už majitelé měli. Do pokojíku se vměstnal i odpočinkový čtecí koutek.

Duha, krásná kombinace barev a dřevěné rozlišovací štítky.

Nabídka našeho eshopu

Štítky na boxy či šuplíky

Zobrazit podrobnosti

Možná si říkáte, že klukovi duhu? To snad ne? Nicméně tady sklidila úspěch. Rozměrově vychází 105×165 cm . Lucie použila odstíny G2.20.84 pastelová žlutá, J3.13.81 pastelová zelená, M4.12.75 pastelová mintová, Q9.12.76 pastelová modrá značky Dulux.

Celý pokojík pak rozzáří barvy boxů, které Lucie spolu s malým majitelem vybrala v odstínech tyrkysová a žlutá. K těmhle barvám naše rozlišovací štítky ladí skutečně krásně.

One thought on “Atypicky tvarovaný podkrovní dětský pokoj pro malého školáka”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..