Dětský pokoj v podkroví, plakátky les od Pieris.

Podkrovní dětský pokoj pod sedlovou střechou

Dneska Vám ukážu jeden opravdu originální a praktický podkrovní dětský pokoj. Celé to spáchali ve studiu Ynterier.sk

Složitý prostor

Designéři se museli popasovat s šikminami na dvou stranách pokoje a navíc ještě komínem uprostřed. Světlo a teplo prostoru dodávají velká střešní okna, stropní svítidla, zvolené barvy v jemných tónech a dřevo. Nakonec se však podařilo do pokojíku dostat vše potřebné. Dokonce se hned ke schodům vešel pracovní stůl pro rodiče.

Velkorysý nábytek

Prostor je dostatečně veliký na to aby designéři nemuseli šetřit na rozměrech nábytku. Hned vedle stolu rodičů, za dřevěnou dělící příčkou najdete postýlku, která nemá tradičních 90 cm ale 120. Na postýlku navazuje hrací prostor s poličkami na knížky či menší hračky.

Nabídka našeho eshopu

Dětské plakáty na téma les

Zobrazit podrobnosti

Celému prostoru vévodí velká, na míru dělaná skříň umístěná na trojúhelníkovou stěnu, vymyšlená tak, aby v ní byly i volně přístupné poličky bez dvířek. Vznikl tak prostor na vystavení oblíbených hraček. Na skříň navazuje prostorný stůl, který už je podstatě v klasické výšce. Nesmí tedy chybět rostoucí židle. Vedle stolu je pak ještě jedna skříňka na poklady udělaná na míru, tak, aby přesně zapadla do prostoru.

Naše plakátky, tabule, lezecká stěna a metr na komíně

Nabídka našeho eshopu

Dětské plakáty na téma les

Zobrazit podrobnosti

Ano to vše se tam vešlo. A je to to, co dodává pokojíku hravost. Na lezecké stěně jsou namalované hory. Co jiného :-). Metr je spíš pro rodiče na památku. Křídovou tabuli bude mít nový majitel přímo za zády, když bude něco tvořit u stolečku, kde bude mít uschované i křídy. Jo a naše plakáty. Ty na Vás vykouknou hned jak vejdete do pokoje 🙂

Návrh pokoje Ynterier.sk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..