Z čeho vyrábíme samolepky na stěnu

Materiál, ze kterého vyrábíme naše samolepky je speciálně určen pro lepení na stěny. Při jeho výrobě je počítáno s tím, že musí jednak dobře držet, ale přitom musí jít bezpečně ze stěny sundat.

Používáme PVC Folii Oracal 638 Wall art
Základní technické informace:
Síla fólie: 80 µm
Lepidlo: polyakrylové, snadno snímatelné
Nehořlavá dle normy DIN EN 13501-1, chromate free

Podrobnější informace o materiálu můžete najít přímo u výrobce v technickém a bezpečnostním listě.

Dá se samolepka použít znovu?

Při troše šikovnosti a dodržení postupu při nalepování a sundávání se Vám může podařit  samolepku sundat takovým způsobem, že je možné jí bez poškození znovu na stěnu nalepit. Záleží ale na její velikosti, tvaru motivu a podkladu – zdi.

Samolepka by neměla být v blízkosti přímého zdroje tepla a ve vlhkém prostředí. Pokud plánujete samolepky do těchto prostor, upozorněte nás na to. Pokusíme se je vyrobit z takových materiálů, které vlivům tohoto prostředí odolají.

Mám hrubou nebo omyvatelnou zeď

Dobře Vám bude držet na hladké stěně a jiných hladkých površích jako je sklo či lamino. Na hrubší stěnu je možné samolepku nalepit, ale je třeba ji důkladně uhladit ideálně chlupatým míčkem – například tenisovým, který zajistí přilnutí i v nerovnostech.

Pokud máte vymalováno omyvatelnou barvou, nebo velmi sytou barvou, doporučujeme nejdříve vyzkoušet, jak Vám folie bude držet pomocí vzorku. Více o lepení samolepek najdete zde.

Samolepka jako precizní malba

Tento materiál v kombinací s technologií výroby, kterou využíváme nám umožní vyrábět samolepky, které krásně přilnou ke zdi, vypadají tak jako precizní malba. To co je na grafice bílé, bude v barvě zdi na kterou samolepku nalepíte. Samolepky vyrábíme tak, že se nejdříve do folie vyřízne motiv a přebytečná folie okolo a uvnitř motivu se odstraní – vyseparuje. Více o výrobě najdete zde.

Dekorativní samolepky vyrábíme sami na základě Vaší objednávky. Vybírat můžete například moderní abstraktní či dětské nordic samolepky. Díky vlastní výrobě jsme v případě Vašeho zájmu schopni nabízené samolepky dle požadavku libovolně upravit a vyrobit je například v jiné velikosti nebo barvě. Můžeme Vám také vyrobit samolepku přímo na zakázku podle Vašich podkladů.

Naše nejlepší kousky

One thought on “Z čeho vyrábíme samolepky na stěnu”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..