Dětský pokoj vesmír šedotyrkysový

Panelákový dětský pokoj pro dva kluky na téma vesmír

Pojďte se se mnou podívat do velmi decentního, ale přesto hravého dětského pokoje pro jednoho školáka a druhého skoro školáka. K tématu vesmír se nabízí temná modrá barva, tu tady ale nenajdete.

Vesmír = samolepky planet

Nabídka našeho eshopu

Samolepky planety

Zobrazit podrobnosti

Kluci, kterým patří tenhle panelákový pokojík (4.1 x 3.5 m) chtěli do svého pokojíku vesmírnou tématiku. Designérka Lucie Košatová vybrala, ve spolupráci s nimi, sadu našich samolepek planet a hvězdiček. Jejich odstín grafit krásně koresponduje s jemnou tyrkysově šedou barvou stěny (Dulux N0.05.65.) za postelí, kterou zdobí.

Kombinace stávajícího a nového nábytku

Určitě jste si všimli rozsvícených lampiček, které doplňují poličku na knížky, teda hlavně asi mobily :-). Kluci samozřejmě už měli nějaký nábytek a je škoda jej vyhodit, když ještě slouží. Lucka nově přidala krásnou dřevěnou patrovku, skříň Plasta od Ikea. Na učení klukům Lucka navrhla velmi oblíbený stůl kombinovaný šuplíkovým systémem z Ikea a dvoumetrovou desku s nohami po stranách. Chválím rostoucí židličky.

Nabídka našeho eshopu

Samolepky hvězdy

Zobrazit podrobnosti

Hračky mají kluci schované ve skříňkách Ivar též z Ikea. Pokojík tak působí velmi svěže a díky uzavřeným skříňkám na hračky nebude vypadat ani chaoticky, ikdyž bude uklizeno. Teda aspoň chvilku potom, co si kluci uklidí 🙂

Návrh pokoje Lucie Košatová – Interier od Luci

Mrkněte na další pokojíky pro menší školáky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..