Dětský pokoj s atyp patrovou postelí

Dětský pokoj s atypicku patrovkou a dřevěnými jmény

Zvu Vás do pokojíku pro dvě školkové děti. Holčičku a chlapečka kde na první pohled upoutá na míru navržená patrová postel a u každé postele dřevěné jméno na mráčku.

Pokoj s kosenými stropy

Tenhle relativně veliký (6,7 x 3.5m) pokojík se nachází v podkroví rodinného domu. Designérka Lucka Košatová se tak musela popasovat se skosenými stěnami a relativně úzkým a dlouhým půdorysem.

Na první pohled upoutá pozornost postel

Po dohodě s rodiči Lucka navrhla krásnou patrovou postel, která kopíruje skosení stropu. Postele tak nejsou přímo pod sebou. Spodní je zasunuta jen částečně, což umožnilo vytvořit krásný úložný prostor a z boku nástěnku na výkresy.

Dřevěné jméno a mráčky

Dřevěné jméno na mráčku z blízka
Dřevěné jméno z blízka

Nabídka našeho eshopu

Jméno na mráčku

Zobrazit podrobnosti

Stěny za postelí zdobí zelená barva dulux (zelená K6.08.82, růžová C9.07.79) a dřevěná jména na mráčcích (velikost s) od nás. Jsou vyrobené z prvotřídní překližky. Jméno je natřené netoxickou vodou ředitelnou bílou barvou. Jméno doplňují samostatné mráčky velikosti 10, 15 a 30 cm.

Úložné prostory

Odpočinkový koutek s našimi mráčky a úložné prostory

Nabídka našeho eshopu

dřevěné mráčky

Zobrazit podrobnosti

Vedle postele Lucka umístila válecí koutek, na který navazuje sestava úložného prostoru. Stávající šuplíková komoda a kallax. Moc se mi líbí výmalba, kterou zde Lucka zvolila. Barvy spolu krásně ladí a obloučky dodají pokojíku útulnost. Vlevo od okna dostala své místo šatní skříň a vměstnal se tam ještě jeden menší kallax. Na zdi opět krásný oblouček 🙂

Brzy půjdou do školy

Poslední část pokoje u střešního okna Lucie vybavila stolem pro obě děti, policemi na knihy a otevřeným regálem. Opět nechybí výmalba s obloučky :-).

Celkově pokojík působí velmi svěže a útulně, věřím, že se v něm bude dětem dobře vegetit.

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..