Dívčí dětský pokoj

Dívčí dětský pokoj pro školačku

Zvu vás tentokrát do růžového dívčího dětského pokojíku pro mladou slečnu. Je to romantická duše, která již má představu o tom co v pokojíku chce. Růžovou barvu, strom, samolepky motýlků a ptáčků. A jako každá správná ženská i velké zrcadlo.

Růžová na zdi, dřevo a bílá – typický moderní dívčí dětský pokoj

Celkový pohled na pokoj

Pokojík není malinký, má plochu 5x3m, takže se na něm Terezka spolu s designérkou Luckou Košatovou mohly celkem vyřádit. Po dohodě s rodiči zvolila designérka laminátovou podlahu v dekoru dřeva, která ladí se stávajícím nábytkem do dětského pokoje Ikea, který v pokojíku zůstane. Terezka si oblíbila zejména postel Kura, která je otočená tak, že spaní je v horní části a dole úžasná zašívárna, kterou Lucka dotáhla k dokonalosti. U skříní a šuplíků, které jsou též stále pěkné se dokoupily pouze jiné – „dospěláčtější“ úchytky.

Z lavice, která fungovala jako stůl se stala opravdová lavice. Lucka dala Terezce do návrhu větší, krásný holčičí stůl. Tereza je knihomolka, takže nesmí chybět velká knihovna.

Lucie samozřejmě plní přání, takže nechybí ani velké zrcadlo a samolepky, které s Terezkou vybraly u nás. Strom dopadl opravdu velmi originálně :-).

Velká samolepka stromu – břízy

Originální samolepka stromu

Bříza se složená z několika setů samolepek, které najdete v naší nabídce. Kmeny bříz jsou doplněné větvemi z pásků, které jsou délkově uzpůsobené tak, aby vytvořily krásnou korunu. Místo lístečků Lucie použila kapky.

  • břízy – šíře 10cm, zkrácená délka, barva světle šedá
  • kapky – sada s a m, světle šedá a béžová
  • pásky – set xl – pásky šíře 5cm, světle šedá

V pokoji jsou dva stromy, každý trošku jiný. Na každý je potřeba 1 set pásků.

V dívčím dětském pokoji poletují motýlci a ptáčci

Pohled z postele

Kolem stromů a i jinde po pokoji poletují motýlci a ptáčci.

Mrkněte na další dívčí dětské pokoje

Návrh: Lucie Košatová – Interiér od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..