Dětský koutek s lesnímí zvířaty od Pieris design v kavárně Pink café

Dětský koutek v růžové kavárně

Designér Josef Trakal dostal za úkol udělat návrh interiéru kavárny, která svým názvem navazuje na podnik, který zde byl dříve. Do dětského koutku vybral naše lesní zvířata.

Místo autosalonu Pink je tu Pink café

Když Pink, nesmí v interiéru chybět růžová. Nečekejte ale sladkou růžovou cukrárnu. Tohle kavárna možná až v industriálním stylu s houpačkami místo židlí.

Růžová je výrazná ale jen v detailech. Na celém projektu se mi líbí i členění prostoru a to, že hosté,  pokud chtějí mohou mít soukromí u stolů oddělených zástěnami.

Kavárna Pink café
Kavárna Pink café – v pozadí dětský koutek se samolepkami Pieris design

Dětský koutek s lesními zvířátky a stromy

Podobnými zástěnami je oddělen i dětský koutek. Kovová konstrukce těchto stěn tvoří jakýsi domeček. Myslím si, že do tohoto prostoru Pieris design krásně pasuje. Nedokážu si tam představit ani reálněji působící zvířata, ani roztomilé plnobarevné nálepky.

Dětský koutek v kavárně Pink café Hejnice
Dětský koutek v kavárně Pink café se samolepkami Pieris design na téma les.
Samolepící dětský metr strom
Samolepka na zeď Metr strom se sovou
Samolepka na zeď Liška
Samolepka na zeď jelen
Samolepka na zeď jelen

Liška, jelen a sova na stromě to je parta dětských samolepek, která číhá na Vaše děti v kavárně Pink café . Sovu se stromečky najdete na eshopu jako samolepící dětský metr. Zde byla udělána verze bez metru. Vybírat samozřejmě můžete i jiná lesní zvířata a další dětské samolepky na zeď na téma les.

Více o tomhle projektu se můžete dočíst na stránkách  Josefa Trakala. Navštívit Pink café můžete v Hejnici u Lázní Libverda. Více info najdete na jejich Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..