Dětský pokoj skandinávský styl

Bílý a přesto barevný pokojík

Dneska v noci mi přistála v emailu tahle krásná fotka. Je na ní dobře vidět, co dokáží decentně barevné samolepky na bílé zdi.

Jedná se o pokojíček v rodinném domě v Beskydech, který se právě staví. Design interiéru celého domu je koncipován velmi jednoduše a účelně. Prim tu hraje dub, bílá barva a šedá betonová stěrka, které doplňuje zelená v podobě květin.

Obývák - skandinávský styl

Pouze dětský pokoj dostal více barviček.

Podobně jako celý dům, i tenhle pokojík je inspirován skandinávskou jednoduchostí. Je na něm opravdu velmi dobře vidět, co dokáží udělat decentně barevné samolepky s jinak obyčejnou bílou stěnou. Osobně bych možná volila méně puntíků a jiná noční světýlka, ale jinak takto pokojík působí velmi svěže a útulně :-). Velice hezký efekt dělají i na každé straně jinak barevné závěsy.

Od nás zde najdete kombinaci 5 a 10cm puntíků, vykukujícího medvěda světle hnědé barvě, vykukujícího světle šedého zajíčka  a oranžovou lišku. Ze záběru na levé straně ještě utíká tyrkysová housenka. Všechny samolepky zvířátek jsou velikosti L. Další krásné dětské samolepky na zeď v tomto jednoduchém designu najdete na eshopu Pieris design.

Návrh tohoto interiéru pochází z dílny interiérového designéra  Josefa Trakala. Celý dům si můžete prohlédnout na jeho stránkách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..