Dárek pro babičku - nápis vnoučata k fotkám

Dárek pro babičku a dědu – něco k fotkám

Určitě jste si nejednou lámali hlavu s dárkem pro babičku či dědu. Ať už k Vánocům či narozeninám nebo svátku. Snad všechny babičky a dědové jsou nadšeni když dostanou fotky vnoučat, které si mohou vystavit. Pomozte jim udělat to originálně.

Jistě už Vás napadlo věnovat foto knihu, kalendář a další zboží s fotkami vnoučat. Letos nemusíte darovat fotky, ale něco k nim – Nápis vnoučata psaný ozdobným písmem a doplněný srdíčkem. Pokud mají rádi citáty, můžete zvolit variantu  nápisu Vnoučata s krásným citátem.

Dárek pro babičku - nápis na zeď k fotkám

Musí být nápis rozmístěn přesně podle fotografie?

Tenhle dárek může babička či děda na zeď umístit dle vlastní fantazie a prostorových možností. Nápis Vám přijde rozdělen na tři části. Samostatně srdíčko, písmeno V a zbytek slova vnoučata. Pokud zvolíte variantu samolepícího nápisu vnoučata včetně citátu, citát bude též samostatně. Každá část bude opatřena průhlednou přenášecí folií, která Vám usnadní nalepení. Po nalepení vrchní průhlednou folii sejmete a nezůstanou Vám žádné průhledné okraje.

Dárek pro babičku - nápis na zeď k fotkám

Bude držet i na ne úplně hladké zdi ?

Folie, ze které je samolepka vyrobena dokáže ke zdi krásně přilnout. Pokud je zeď hrbolatější, doporučujeme použít na uhlazení měkký chlupatý míček – tenisák, který pomůže folii přilnout v drobných nerovnostech.

Jak veliké rámečky jsou na fotografii?

Na fotce jsou použité rámečky na fotky 10×15 bez pasparty. Nicméně fantazii se meze nekladou. Nikde není řečeno, že nemůžete nápis uspořádat jinak a použít jinou velikost rámečků. Samozřejmě je možné i upravit velikost nápisu. Stačí nás o to požádat v poznámce při objednávce.

Dárek pro babičku - nápis k fotkám
Tahle vypadá tenhle nápis v interiéru. Vybrali jsme fotku interiéru s dekoracemi od Orla Kiely. Nápis sem krásně pasuje v ne úplně tradiční olivové barvě.

Vnoučata na blízku nebo kilometry vzdálená, jsou vždy v srdci ukrytá.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..