Samolepky s piktogramy oblečení

Samolepky s piktogramy oblečení pro holky i kluky

Taky neustále slyšíte z dětského pokoje: „Mamííí, kde mám trička, tepláky, ponožky“ a nejen od dětí, ale třeba od tatínka, který pomáhá dítěti s oblékáním? Udělejte tomu přítž a naučte své děti samostatnosti. Naše samolepky s piktogramy oblečení Vám s tím pomohou.

Tady vidíte naše samolepky na nábytku Ikea Stuva.

Jediné co musíte udělat je roztřídit oblečení a nalepit samolepky na nábytek tak aby bylo jasné co se kde vyskytuje.

Proč trika v šuplíku?

Taky mi to přišlo divné, ale světe div se, je v tom lepší pořádek než když jsou trika a tepláky složené v komicích. Zejména u holčiček, které si rády vybírají které tričko si vezmou na sebe oceníte, že nemáte rozházený celý komínek s triky, když si slečna vybere zrovna to co je úplně vespodu.

V poslední době se do českých domácností rozšířil systém skládání oblečení podle japonské metody Konmari. Zajímavé na ní je to, že neskládá oblečení na sebe, ale na výšku za sebe.

„Ach jo? Budu muset koupit novou skříň, která má šuplíky.“ Nezoufejte, nemusíte stejně dobře poslouží i boxy na poličkách. Naše samolepky s piktogramy oblečení drží i na plastu, sklu či hladkém textilu.

Nezaujal Vás systém Konmari? Máte raději klasické komínky? I tak naše samolepky můžete použít a to na vnitřní stěny skříně.

Samolepky s piktogramy oblečení pro holky i kluky

Stejně jako se liší oblečení pro holky a kluky, liší se i naše sady samolepek. Kluci přece nepotřebují piktogram sukýnky, šatiček. Zato užijí trenýrky nebo slipy.

Nechci černé

Stejně jako všechny ostatní samolepky i tyhle Piktogramy oblečení Vám můžeme vyrobit v široké škále barev. Stači si vybrat.

Chybí mi…

Chybí Vám nějaký piktogram? Napište si o něj. Pokusíme se jej pro Vás vymyslet. Jeden takovýto piktogram či úpravu rozměru máte v ceně sady :-).

Všechny sety o kupě

Nabídka našeho eshopu

Nálepky s piktogramy oblečení pro kluky

Zobrazit podrobnosti
Nabídka našeho eshopu

Nálepky s piktogramy oblečení pro muže

Zobrazit podrobnosti
Nabídka našeho eshopu

Nálepky s piktogramy oblečení pro ženy

Zobrazit podrobnosti
Nabídka našeho eshopu

Nálepky s piktogramy oblečení pro holky

Zobrazit podrobnosti

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..