Vybarvovací samolepky na školní charitativní trh

Před nedávnem jsem Vám na e-shopu představila nový typ samolepek na okno. Jedná se o průhledné, vybarvovací, znovu použitelné  samolepky. Právě ty jsme se synem připravili na jejich školní charitatvní trh.

Nechtěla jsem na trh vyrábět sama

Ikdyž mě i syna baví vyrábět klasické dekorace jako věnce a svícny, rozhodla jsem se pro něco jiného. Svícnů a věnců bude totiž na trhu přehršel. Chtěla jsem něco, co tam ještě nebylo a přitom aby mi syn mohl pomoci.

Syn vybarvuje samolepku, která bude nalepena na roličce samolepek

Připravený set vybarvovacích samolepek.

Míša měl za úkol vybarvit na každé balení jednu samolepku

Od začátku jsem věděla, že do každého balení těchto vybarvovacích vánočních samolepek na sklo půjde jedna vybarvená samolepka. Dlouho jsem ale špekulovala nad tím, jak to balení vlastně bude vypadat.  Nakonec to dopadlo velmi jednoduše. Obyčejná rulička samolepek slepená právě vybarvenou samolepkou.:

Kompletní jedno balení vybarvovacích samolepek.
A co tedy vlastně sada obsahuje?
Ukázka sady vánočních vybarvovacích samolepek.

Balení obsahuje 12 samolepek z průhledné folie určené nejen na sklo, ale i na zeď. Je to ta samá folie, kterou využíváme na výrobu klasických samolepek na zeď i na sklo. Na tuhle folii se dá krásně malovat pastelkami. U nás to byly Koh-i-noor Triocolor. Chce to hlavně pastelky s měkkou tuhou.

Samolepky lze použít opakovaně. Při sundávání ze studeného skla to ale chce je nahřát fénem, aby se při sundávání neroztrhly.

Koupit tuhle sadu si můžete nejen na trhu v Zš Školní ve Vrchlabí, ale i u nás na eshopu.

Jo a takhle vypadá samolepka na okně. Za slunečného počasí vypadají tyhle samolepky  ještě lépe. Bohužel v posledních dnech je toho sluníčka tak málo, že se mi nepodařilo v takový moment samolepku vyfotit :-(.

Vánoční vybarvovací samolepka na okno nalepená na okně

Oprava, už se zadařilo:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..