Než začneme lepit samolepku na zeď

Samolepky na zeď dokáží efektně a přitom jednoduše oživit jinak fádní a ponurou místnost. Práce se samolepkou není nijak složitá, přesto je ale potřeba věnovat přípravě a lepení dostatek pozornosti, každý krok si předem promyslet a nikam nepospíchat.

Raději zapomeňte na samolepku na hrubé stěně a stěně s mnoha vrstvami barvy

Ještě dříve něž se rozhodnete pro nákup samolepky, ujistěte se že stěna na kterou jí chcete nalepit je hladká a čistá. Před lepením jí také lehce otřete, jinak bude na hrubé a zaprášené zdi samolepka špatně držet. Pokud máte čerstvě vymalováno, tak doporučujeme počkat několik dní na 100% uschnutí nátěru něž samolepku nalepíte.

Čím lepší a hladší stěna bude, tím se Vám bude lépe samolepka lepit a bude méně problematické i její sejmutí až se Vám například po letech nebude líbit. Při lepení na starou malbu s velkou vrstvou příliš nedržících nátěrů může dojít k situaci, se se Vám malba při manipulaci se samolepkou odloupne – za což neneseme žádnou zodpovědnost.

Dopřejte samolepce narovnání

Právě Vám Vaši vysněnnou samolepku přivezla PPL nebo Pošta a vy se hned vrháte do lepení? Nedělejte to. Obzvláště ne v zimě. Hezky samolepku rozprostřete na rovný podklad aby se srovnala a získala pokojovou teplotu. Nechte ji tak alespoň pár hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..