Pokojík s domečky, aneb jak se u nás řeší samolepky na míru

Je jasné, že nemůžeme mít na eshopu úplně vše, nicméně spoustu věcí dokážeme udělat dle přání zákazníka. Jak to u nás chodí?

Pokud se Vám nechce číst omáčku, klikněte sem 🙂

Potřeboval/a bych vyrobit … umíte to?

Zhruba takto to začíná: Dotazem na emailu, Facebooku, chatu, telefonu a dalších kanálech kterými s námi komunikují naši zákazníci. Podobně tomu bylo i u pokojíku syna paní Martiny.  Původně jí zaujala nabídka metráže našich folií, ze kterých vyrábíme samolepky. Domečky si chtěla sama vystříhat. Nakonec si paní Martina ušetřila práci a nechala to na nás :-). Na obrázku vedle vidíte fotku, kterou se paní Martina inspirovala.

Nejdřív rozměry, množství a barvy, potom cenová kalkulace.

Po té co jsem od paní Martiny dostala fotku a domluvily jsme se na barvách a rozměrech, mohla jsem udělat přibližnou cenovou kalkulaci. Abychom nemuseli domečky dělat na několik částí, trošku mě limitovala maximální možná šíře, která se nám vleze do mašiny. Nicméně čtyři domečky, každý o šíři cca 60cm a výšce 1,5 – 2m k posteli krásně pasují :-). Cena za takto veliké čtyři domečky je do 2000Kč.

Grafický návrh ve zvolených barvách

Co je započteno v ceně?

Možná se Vám cena zdá vysoká, nicméně krom materiálu je nutné v ceně zohlednit i čas věnovaný výrobě, grafickým pracem a v neposlední řadě i čas věnovaný komunikaci s klientem.

Finální grafický návrh, potvrzení ceny a platba

Ještě před tím, než šly samolepky do výroby, paní Martina dostala finální návrh jak budou domečky vypadat. Spolu s domečky si objednala ještě silnici, stromečky, autíčka, letadlo a létající balón. To vše bylo zahrnuto ve finálním návrhu tak, aby paní Martina viděla i poměr velikostí. Paní Martina si totiž nebyla jistá jakou velikost autíček zvolit.

Poměr velikostí autíček s a m na silnici 50cm.

Ukázka poměru velikostí jednotlivých samolepek.

Po odsouhlasení návrhu a zaplacení ceny mohly jít samolepky do výroby.
ps: Fotka z výroby se někam zatoulala 😀

A takto vypadá reálný dětský pokojík syna paní Martiny:

Samolepky použité v tomto pokojíku:

Chcete mrknout i na jiné samolepky, které by se mohly do takového pokojíku hodit? Navštivte náš eshop, přesněji kategorii „Dětské samolepky na zeď“ 🙂

Co tedy umíme vyrobit?

Loga, nápisy a další samolepky podstatě na jakýkoli povrch. V tuhle chvíli neumíme tištěné plnobarevné samolepky. To ovšem neznamená, že nemohou být barevné, jak vidíte na fotkách výše :-). Na výběr jsou desítky odstínů.

Pokud se Vám tedy zachtělo samolepku na míru, napište nám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..