Námořnický, pirátský dětský pokoj, aneb samolepky nemusí být jen přímo na stěně

Dlouho jsem přemýšlela nad tím jak originálně představit naší námořnickou, pirátskou kolekci samolepek. Co je hodně vidět v pokojích na toto téma? Je to dřevo.

Spousta lidí nemá rádo samolepky, protože prý ničí zeď a padají. Nebo se jim prostě jen nelíbí – nenašli to pravé. Patří te mezi ně? Zkuste je nalepit na kus desky či skla a pověsit jako obraz :-). Hodí se to nejen k námořnickému stylu.

A teď k nové kolekci

Hlavní novinkou je kapitán pirát, ten je základem do každého pořádného pirátského pokoje. Pirátská loď je již stálicí v naší nabídce. Nově začínají přibývat i mořská zvířata. Pokud si chcete pořídit tu samou kolekci samolepek jako na obrázku vhodné na desky o velikosti A4 budou Vás u nás stát jen 280 Kč.

Samolepky ůžete koupit buď samostatně na našem eshopu, nebo jako sadu na serveru s výběrovými designovými kousky Art be.

Šup pro inspiraci na naší Pinterest nástěnku

Co by mělo být k nalezení v takovém pokojíku? Měla by z něj být cítit vůně dřeva a dálek. Zákaldním motivem je asi loď a vše co k ní patří. kormidlo, kotva, dalekohled, námořníci, děla, pistole, piráti, mapa, kompas, maják, mořská zvířata, moře, ostrovy, palmy, papoušci, opice, symbol lepky a skřížených hnátů, červená a modrá, pruhy …Tak šup pro inspiraci na náš web a pinterest  🙂

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..