Dětský pokoj aneb hvězdy pro holčičku i kluka

Jedním z nejpopulárnějších motivů do dětského pokoje jsou hvězdy. Jak se můžete přesvědčit níže, dají se využít do pokojíku pro miminko, pro menší dítě, ale i puberťáka.

Pro miminko volte něžné barvy, zejména tam kde miminko spí

Miminko ze začátku špatně vidí a příliš veliké kontrasty ho mohou rušit při usínámí, proto přímo nad postýlku použijte spíše jemné odstíny. Například kombinace dřeva, šedé, růžové a bílé vypadá hezky pro holčičku. Pro kluka můžete růžovou vyměnit za tyrkysovou, mentolovou nebo světle modrou. Více výrazných barev a dekorací můžete využít v prostorách kde si bude miminko hrát. Samolepky jsou ideální na dotvoření pokojíku, konkrétně hvězdy  jako samolepky  na zeď  jsou teď velmi populární nejen do miminkovských pokojíků. Na obrázku vedle je část sady samolepek na zeď Hvězdičky a hvězdy.

Na obrázku výše jsou 5ticentimetrové hvězdy v tyrkysové a šedé variantě. Majitelka pokojíku je umístila velmi originálně a ozvláštnila tím celý prostor. Nábytek je zde Ikea, (přesněji postýlka Ikea Sundvik, skříň Ikea Brimmes¨), textil je Zuzanky šitíčko, něco šila maminka.

 

Pro kluka vesmír pro holčičku víly

banner-vesmir

I zdánlivě neslučitelné čistě holčičí a čistě klučičí motivy se dají dobře kombinovat když ladí barevně a designem. Hvězdičky jsou ideální propojovací prvek.

 

V tomto pokojíku najdete naše šetsticípé hvězdy ve žluté a šedé variantě. Maminka si zde hodně vyhrála s domečky. Ty jsou malované ručně. Lze je ale udělat i pomocí našich pásek.

 

Tento pokojík ve fialovo růžové kombinaci zdobí sada samolepek desticentimetrových hvězd a sada hvězd se jménem. Do největších hvězd na fotce jsou vyříznuté údaje o narození. Nábytek Ikea Stuva.

 

Davídek má v pokojíku sadu samolepek hvězd 5-20cm k tomu pak jméno se sloníkem. Ten se schovává někde v jiné části pokojíku :-). Navíc jsme Davídkovi poslali malé puntíky.

I puberťák se bude cítit dobře ve hvězdičkovém pokoji

Oblíbená je kombinace černá, šedá, bílá a dřevo, doplněné v detailech o jiné barvy. S hvězdami bude krásně vypadat například fotka či plakát oblíbeného zpěváka, herce či sportovce.

9d0f642bede29161b1ae91104ea35b9942dbdab84f1e5924701d88ffb02ce50a

 

 Naše samolepky na zeď na téma hvězdy a vesmír

 hvezdyahvezdicky
 hvezdy-ruzne-velike  hvezdicky
KOUPIT-SEDA KOUPIT-SEDA KOUPIT-SEDA
 kouzelnavila1

 kosmonaut-jmeno
 mesic_s_hvezdami-2
KOUPIT-SEDA KOUPIT-SEDA KOUPIT-SEDA
 ufo-nove


 metr-raketa
 
vesmir
KOUPIT-SEDA KOUPIT-SEDA KOUPIT-SEDA

zdroj: fotografií Pinterest

Velikou spoustu inspirace na Dětský pokoj s hvězdami najdete na naší nástěnce Hvězdičkový dětský pokoj na Pinterestu

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..