Dětský pokoj se spacím patrem pro sourozence

Zvu vás na inspiraci spojeného dětského pokojíčku pro miminko a 3,5 letého školkového chlapce, kterému vévodí originální patrová postel na míru. Lucie Košatová se zde opravdu krásně vyřádila.

Přijemná kombinace dřeva, bílé, světlehnědé, zelené a tmavě zelených samolepek lístečků

Tento dětský pokoj o rozměrech 7 x 4,2 metru je navržen s ohledem na potřeby tříapůlletého chlapečka a jeho ještě nenarozeného sourozence. Kombinace světle hnědé a zelené na stěnách, doplněná našimi samolepkami lístečků vytváří příjemnou a hravou atmosféru.

Spací část s patrem na míru

Pokoj díky dvěma oknům poskytuje možnost rozdělení tak, aby mělo každé z dětí svůj prostor, nicméně přání rodičů bylo pokoj zatím rozdělit na spací a herní část. To se Lucii podařilo opravdu skvěle. Klučina dostane vyvýšené patro na míru, které nabízí prostor pro umístění rozkládací postele Brimnes ve spodní části. Horní lůžko o rozměru 90×200 cm je přístupné po schůdcích a je doplněno lezeckou stěnou a skluzavkou, která vede do herní části pokoje.

Na postel navazuje čtecí koutek. Za knihovničkou je naše samolepka oblouk.

Naproti ní, pod skosením, je umístěna sestava komod Ikea Platsa, které poskytují úložný prostor na oblečení. Tento prostor bude v budoucnu navazovat na psací stůl, ale nyní je využit pro postýlku.

Herní část

Příčku, která odděluje obě části pokoje Lucie využila k umístění žebřin od Antonie Emma, které doplňuje naše samolepka hor.

V herní části nechybí oblíbený úložný systém Trofast od Ikea, který tvoří i stoleček. Za ním je namalovaný domeček, který dodává prostoru originalitu a hravost. Vedle něj mají pak děti tabuli na křídy střiženou u nás na míru s praktickým dřevěným rámem.

Lucii se podařilo vytvořit krásný, hravý a praktický prostor, kde se bude dětem určitě skvěle lumpačit.

Od nás

Návrh interieru: Lucie Košatová – Interier od Luci

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..