Foto od zákazníka: Skandinávský dětský pokoj s tabulí ve tvaru mráčku ze kterého prší nemusí působit pochmurně

Přesvědčte se, že černý mrak a kapky tak často používané v moderním Nordic stylu nemusí působit jen smutně. Taková samolepící tabule ve tvaru mráčku může přinést spoustu zábavy.

V poslední době je u českých maminek hodně v oblibě moderní skandinávský styl dětských pokojíků. Má ale také mnoho odpůrců, zejména kvůli častému používání černé barvy.  Ano, pokud se zvolí šedá podlaha, bílý nábytek a doplňky ve studených odstínech a všechny barevné hračky budou schované v nábytku, opravdu takový pokoj bude studený a pochmurný. To ovšem není případ pokojíku, který Vám dnes představíme.

 

Pokojík je typickou ukázkou představy o moderním skandinávském designu. Samotná kombinace černá, bílá a mentolová působí sice studeně ale útulnost a hřejivost mu dodává dřevo použité na podlaze a domečková postýlka, která je dalším typickým prvkem tohoto stylu.

Zpátky k samolepící tabuli mrak

Tato tabule je vyrobena z velmi kvalitní na českém trhu ne úplně běžné silné tabulové folie, která bude dobře držet a fungovat i na ne naprosto hladké zdi. Možná si říkáte, proč je tak vysoko když ji používá ještě školkové dítě? Majitel pokojíku si totiž rád vyleze na schůdky :-).

 

Tabuli i kapičky najdete na našem eshopu. Stačí kliknout na fotku níže.

 

Jediné co bychom tomuto pokojíku vytkli je použitá židle v kombinaci s klasicky vysokým stolem.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..